Tim

Kontaktirajte nas putem emaila: satelit.edukacije@gmail.com

Ana Armano Linta

Ana Armano Linta, kulturna kreativka, dizajnerica i edukatorica, završila je Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu (mag. dizajna). Dodatno se educirala u području dizajna za održivost u četiri dimenzije (Gaia Ecovillage Design Education) te pohađala razne edukacije i radionice multidisciplinarnog karaktera (Cambridge Biohackathon, Community Learning Incubator for Projects on Sustainability, i dr.).
Nagrađivana je za radove koji su edukativni, društveno i ekološki održivi: Opip&Shum, Tilty, AbOvo.
Bavi se participativnim edukacijama iz područja regenerativnosti, održivosti i iskustvenog učenja te sudjeluje na znanstvenim konferencijama iz područja didaktike. Sa suprugom vodi Studio Armano Linta za arhitekturu i dizajn.

Cvijeta Biščević

Cvijeta Biščević je permakulturna dizajnerica i edukatorica s diplomom inženjera arhitekture i urbanizma. Pohađanje Tečaja permakulturnog dizajniranja usmjerava ju prema istraživanju rješenja koja mogu regenerirati tlo, unaprijediti vodne resurse, pospješiti bioraznolikost, povećati otpornost agroekosustava na klimatske promjene te ojačati socijalnu koheziju. Sudjeluje u pokretanju nekoliko inicijativa za urbano vrtlarstvo i javnom zagovaranju urbane poljoprivrede, a poseban interes razvija prema kompostiranju i mikroorganizmima kao ključnim alatima za regeneraciju poljoprivrednog zemljišta. Profesionalno usavršavanje nastavlja pohađanjem raznovrsnih edukacija: Permaculture Teacher Training Course, Restoration Agriculture Workshop, Trening trenera neformalne edukacije, Priprema virtualnih predavanja. Kroz predavanja, radionice, istraživanje, analizu, projektiranje i razvoj kontekstu prilagođenih rješenja kultivira prijenos znanja i inovacija o oblikovanju i upravljanju zemljištem prema regenerativnim načelima, permakulturnoj etici i holističkom odlučivanju te nastoji prenijeti entuzijazam za regeneraciju tla kao ključnog alata za unapređenje prehrambenog sustava. Voditeljica je obrta specijaliziranog za permakulturnu edukaciju i regenerativnu poljoprivredu.

Veljko Armano Linta

Veljko Armano Linta je arhitekt, facilitator i edukator iz područja održivosti. Svojim raznolikim profesionalnim djelovanjem nastoji doprinijeti razvitku regenerativne kulture, odnosno obnovi ekosustava i društveno-ekonomskih obrazaca i praksi. Završio je United World Colleges u Norveškoj, Arhitektonski fakultet u Zagrebu i međunarodne Gaia Education programe s podrškom UNESCO-a (Design for Sustainability, Ecovillage Design Education, Sustainable Development Goals Multiplier i Training of Trainers). 
Vodi participativne radionice o održivosti, bavi se izradom scenarija poučavanja međupredmetne kurikularne teme Održivi razvoj, i prakticira participativni, integrativni i regenerativni pristup projektiranju. Sa suprugom vodi Studio Armano Linta za arhitekturu i dizajn.